Kandidaten

BOSSUYT Valentine

: 23
: Studente (Net afgestudeerd als Bachelor Maatschappelijke Veiligheid en starten met Bachelor Sociaal Werk)
: 11-09-1997 in Kortrijk
: Single
: Reizen, Skiën, Kickboksen, Naar het wielrennen gaan kijken, Werken bij Mise En Place Kortrijk

SAMEN gaan we voor een veilig en vlot Zwevegem!

Als jongste kandidaat wil ik ook mijn steentje bijdragen aan een “beter” Zwevegem!

Ik ben geboren en getogen in Zwevegem, bijgevolg wil ik er ook iets gaan betekenen. Ik ging naar school in de Vrije Centrumschool en vervolgens naar het toenmalig SNGZ. Ik ging (of beter ga) er uit alsook een horecabezoek brengen. Ook ga ik er vaak sporten, lopen met Zwevegems mooie uitzichten en kickboksen bij Siam Gym. Als ik niet in Zwevegem te vinden ben, kan je me vaak zien langs wielerparcours. Ik ben grote fan van de wielersport, deze werd me dan ook met de paplepel ingegeven. Langs twee kanten, papa Heinz koerste ruime tijd en mama Anja is de kleindochter van Leon Kint, broer van Marcel Kint.

Ik ben net afgestudeerd als Bachelor Maatschappelijke Veiligheid en wil hiermee aan de slag gaan in onze gemeente. Vandaar ga ik me ook inzetten voor een veilig Zwevegem, een plek waar iedereen zich goed voelt. Bij een veilig Zwevegem hoort ook een vlot Zwevegem. Een gemeente dat goed bereikbaar is en vloeiend circuleert.

Mijn uitgangspunt is dat je enkel SAMEN iets kan veranderen. Ik hecht veel belang aan de inspraak van de burgers. Door te luisteren kan je gericht aan de slag gaan tot een betere maatschappij. In zo’n omgeving is het voor iedereen aangenaam om te wonen, werken en leven.