Kandidaten

COSAERT Ann

: 7
: Toen begin 2013 mijn schepenambt ten einde kwam besefte ik hoe graag ik werkte te dienste van onze inwoners. Toen de gemeente Avelgem een vacature had op de financiële dienst greep ik mijn kans en sinds juni 2013 ben ik er met veel plezier aan de slag.
: 25-12-1963 in Zwevegem
: Gehuwd met Lucien Dewaegeneere 2 kinderen die reeds het huis uit zijn Bart met Karen Jolien met Mathieu.
: Fietsen, Zorg dragen voor mensen, Muziek beluisteren, Lid van KWB Zwevegem-Knokke, Vrijwilliger in Spikkerelle, Reizen

Uw partner als het over zorg gaat!

Als mensen mij vragen waaruit ik het meest voldoening kan halen in het leven dat gaat het bij mij altijd over ‘zorg dragen’.  Daarom was mijn vrijwilligerswerk gedurende vele jaren op zorg gericht: in Kind en Preventie, in het woonzorgcentrum, in het Rode Kruis, voor de Vlaamse Liga tegen kanker.  Momenteel is de zorg vooral de zorg voor mijn ouders, mijn moeder van 86 jaar en mijn vader van 87 jaar.

Na 18 jaar in de gemeenteraad, waarvan 6 jaar als schepen van onderwijs en cultuur, maar steeds met een grote interesse voor het sociale, heb ik de stap gezet naar het OCMW. In deze laatste 6 jaar heb ik er veel bijgeleerd. Deze bagage wil ik meenemen naar de volgende legislatuur, waar de gemeente en het OCMW één zullen worden. Met veel ervaring in zorg voor ouderen, zorg voor kansengroepen, zorg voor de zieken wil ik me verder inzetten voor alle bewoners van onze mooie gemeente Zwevegem.