Kandidaten

DESMET Christine

: 15
: Gepensioneerde bankbediende
: 13-11-1949 in Zwevegem
: Gehuwd met Jozef Christiaens - twee dochters en drie kleinkinderen
: Kaarten, Op zondagmorgen mee rijden met de auto van WTC Moen

Ik ben gehuwd met Jozef Christiaens, heb twee kinderen, Vanessa en Hannelore en drie kleinkinderen; Xander, Lena en Leon. Ik heb een 35-jarige loopbaan bij KBC Bank achter de rug.

Ik ben actief in het verenigingsleven als voorzitter van Okra Moen, bestuurslid bij de wielertoeristenclub Moen en bestuurslid bij de Moense Gordel. Bij de bloedgiften van het Rode Kruis ben ik van dienst om de mensen een biertje aan te bieden. Ik ben actief als vrijwilligster in de cafetaria van het woonzorgcentrum Marialove in Heestert. Ook ben ik lid van de ouderenadviesraad van de gemeente Zwevegem.

Als oudste op de CD&V lijst wil ik vanuit mijn netwerk en buurt luisteren naar de bekommernissen van de mensen en deze ook overbrengen naar het lokale politieke niveau. Oplossingen helpen zoeken in respect voor de inwoners, de vrijwilligers en de verenigingen. En dit engagement wil ik heel graag verder opnemen.

Graag wil ik mij verder inzetten voor het belang van onze senioren. Ook heb ik aandacht voor de veiligheid in onze gemeenten en het verenigingsleven dat onze gemeente Zwevegem rijk is.