Kandidaten

RAVELINGEEN Vic

: 9
: Uitzendconsulent bij Randstad
: 23-10-1986 in Kortrijk
: Single
: Groot kunst en cultuur liefhebber, Actief binnen verschillende verenigingen, Actief tennisspeler

Jong en gedreven met een hart voor iedereen!

“Vic from the politics” krijg ik wel eens te horen. En eerlijk … ergens klopt dit wel. Al van kinds af ben ik geboeid door politiek, waarom? De maatschappelijke en sociale belangen van iedereen proberen te versterken. Bouwen aan een sterke maatschappij waar iedereen zich thuis in voelt en waar iedereen zichzelf kan zijn. Ik geloof nog altijd in een wereld waar iedereen een meerwaarde is voor elkaar, jong en oud, man of vrouw, getrouwd of single, blank of een kleurtje, hetero of holebi.

Door actief mee te werken in verschillende verenigingen; JONG KWB, Moense Gordel, Davidsfonds, …, heb ik het voorrecht om een luisterend oor te bieden voor velen. Zo krijg ik een koffer vol bagage om mee aan de slag te gaan voor een betere en sterkere maatschappij, samenleving.

We mogen fier zijn op onze gemeente Zwevegem en haar deelgemeenten. We hebben een goede dienstverlening, een mooi sport- en cultuuraanbod en een bruisend verenigingsleven. Graag wil ik samen met CD&V werken aan een nog “beter” Zwevegem. Een Zwevegem waar het goed is om te wonen, te werken en te leven. Een Zwevegem waar iedereen zicht thuis voelt en waar iedereen een sleutel is tot één sterke gemeente.