Kandidaten

VANHESSCHE Sem

: 8
: HR-verantwoordelijke in Zorgbedrijf Harelbeke
: 10-05-1990 in Kortrijk
: Gehuwd met Adam Kimberly en fiere papa van Briek
: Ik ben al 19 actief lid bij Showband Calypso waar ik momenteel voornamelijk een rol vervul als lesgever en bestuurslid. Daarnaast werk ik mee als kernlid binnen beweging.net, ben ik lid van de parochieraad op de Kappaert, en trekker in de opstart van het buurtcomité op de Europawijk. In mijn vrije tijd geniet ik zoveel mogelijk van het (bourgondisch) leven samen met mijn gezin en familie.

Altijd jezelf blijven, met je voeten op de grond en steeds vriendelijk. Dat is het motto waar ik voor ga in het dagelijkse leven, en dus ook in de politiek. Voor mij is het belangrijk om in de lokale politiek zaken te kunnen realiseren voor iedereen, van jong naar oud. Aan politiek doe je samen, daarom hecht ik aan echte inspraak enorm veel belang! Kortom, jong en gedreven en klaar om ervoor te gaan!

Als geboren en getogen Zwevegemnaar ben ik enorm trots op onze gemeente!

Ik ben afkomstig van de Kappaert waar mijn ouderlijke thuis nog steeds gelegen is. Met mijn ouders die zelf al jaren in allerlei verenigingen actief zijn, is engagement mij met de paplepel meegegeven.

In mijn jeugd was ik lid van de scouts en de KSA,  en op sportief vlak heb ik jaren deel uitgemaakt van de zwemclub UZKZ. Daarnaast ben ik na 19 jaar nog steeds actief lid bij Showband Calypso. Mijn politieke interessevelden liggen dan ook perfect in de lijn van hetgeen mijn vrije tijd en mijn professioneel leven behelst.

Mijn interesse voor cultuur komt voornamelijk vanuit de jarenlange ervaring binnen Calypso en als amateurmuzikant. Als jongste gemeenteraadslid vind ik het enorm belangrijk om een stem te kunnen zijn voor de jeugd van de gemeente en de bekommernissen op te volgen.

Al tijdens mijn studies was duidelijk dat ik een sociale richting uit wou, en daarom koos ik uiteindelijk om toegepaste psychologie te studeren. Vanuit professionele activiteiten is mijn interesse in het sociale en welzijn alleen maar gegroeid.

Na enkele jaren tewerkstelling bij Groep Ubuntu, maakte ik in 2016 de overstap naar OCMW Harelbeke, intussen naar Zorgbedrijf Harelbeke. Daar combineer ik mijn interesse in welzijn met Human Recources en personeelsbeleid.

Mijn grootste steun en toeverlaat is mijn gezin met mijn lieftallig vrouwtje en mijn stoere zoon. Het gezinsleven, daar hecht ik veel belang aan en dit wil ik dus ook vertaald zien in lokaal politiek beleid.

Ik kijk uit om voor de tweede maal de verkiezingen tegemoet te gaan samen met een prachtig team aan collega’s op onze CD&V lijst! Stem Sem, Stem CD&V!